image
foto

De woningen
Hof van Liz

Hof van Liz komt aan de groene westrand van Leusden en wordt ontsloten via de Lisidunalaan. De tweeëntwintig twee-onder-een-kapwoningen zijn verdeeld over twee speels vormgegeven rijen. De drie vrijstaande woningen vormen de hoekpercelen. De twaalf koopappartementen aan de rand van de locatie liggen tegen het Park Princenhof aan.

De woningen
met twee parkeerplaatsen op eigen terrein

Foto
Price button

Vrijstaande woningen

Bouwnummers 1, 18 en 19
Woonoppervlak ca. 157m²
Van €665.000,- tot € 675.000 v.o.n.

De vrijstaande woningen hebben veel glas, zodat de groene omgeving ook vanuit de woning maximaal ervaren wordt. Het woonoppervlak is circa 157m2 en de kaveloppervlaktes variëren van circa 307m2 tot 340m2. Verder is er ruimte voor twee auto’s op het eigen terrein, wel zo plezierig om uw auto(’s) bij de deur te hebben.

Bekijk vrijstaande woning

Twee-onder-één-kapwoningen

Bouwnummers 2 t/m 17 en 20 t/m 25
Woonoppervlak ca. 150m²
Verkoopprijs €560.125,-

Deze tweeëntwintig twee-onder-één-kapwoningen zijn niet alleen een lust voor het oog maar bieden ook erg veel ruimte en wooncomfort. De woningen hebben allemaal een andere uitstraling. Voorzien van rustige kleuren en natuurlijke materialen ontstaat er een gevarieerd gevelbeeld. De kaveloppervlaktes variëren van circa 202m2 tot 245m2 .

Bekijk twee-onder-één-kapwoning
Foto
Price button

De appartementen
privéparkeerplaats in de stallingsgarage

Foto
Price button

Appartement - Type A

Bouwnummers 1, 4, 5, 8, 9 en 12
Woonoppervlak ca. 81m²
Vanaf €365.000,-

Het appartementengebouw ligt aan de rand van de locatie, naast het Park Princenhof en de natuurlijk ingerichte speelplek. De hoofdentree met het videofoontableau en de postkasten bevinden zich aan de zuidzijde van het gebouw. Via de entree kunt u naar de stallingsgarage en naar de lift en het trappenhuis.

Bekijk Type A

Appartement - Type B

Bouwnummers 2, 3, 6, 7, 10 en 11
Woonoppervlak ca. 114m²
Vanaf €455.000,-

Ook dit appartement ligt op een hoek en heeft maar liefst drie slaapkamers. De royale badkamer is voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. Een heerlijk licht en royaal appartement waar u qua indeling alle kanten mee uit kunt. Het grote panoramaraam naar het balkon maakt het nog ruimtelijker. De grote slaapkamer is maar liefst 6m lang en de kastruimte is fijn weggewerkt in een nis.

Bekijk type B
Foto
Price button

Interesse?

schrijf u nu in voor een van de woningen!

Inschrijven