De verkoop komt in zicht!

De planuitwerking van Hof van Liz is in volle gang en er wordt achter de schermen hard gewerkt aan de laatste aanpassingen in de tekeningen om tot een definitief ontwerp te komen. Verder zitten we middenin het vergunningentraject: het bestemmingsplan is in procedure en binnenkort doen we de aanvraag voor de omgevingsvergunning. Op korte termijn ziet u al een verkoopbord op de locatie verschijnen en na de vakantie gaan we alle stukken voor de start van de verkoop in orde maken.

Qua planning verwachten wij eind september daadwerkelijk te starten met de verkoop. Vanwege Corona organiseren wij voorlopig geen massale verkoopbijeenkomst. De belangstelling voor het project is gelukkig groot, maar dat betekent ook dat er waarschijnlijk heel veel mensen op een start-verkoopbijeenkomst afkomen en dat lijkt ons niet verstandig. Reden dat wij naar alle waarschijnlijkheid alle verkoopdocumentatie, zoals de verkoopbrochure, de verkooptekeningen, de technische omschrijving etc. op de site plaatsen. We hanteren een ruime inschrijftermijn, zodat u in alle rust alle stukken kunt bekijken. Maar, we informeren u daar tegen die tijd uiteraard uitgebreid over!

Onder de belangstellenden die zich via de site hebben ingeschreven voor het project is per 16 juli een woonwensen-enquête verspreid. Vragen als voorkeur voor het aantal kamers, hoe groot u de woonkamer wilt hebben en of er voorkeur is voor één of meer parkeerplaatsen helpen ons met de definitieve uitwerking van het plan.

De 12 vrije sector huurappartementen in gebouw C gaan verhuurd worden door een nog nader te bepalen belegger. Zodra bekend is welke belegger dit wordt, laten we dit weten zodat belangstellenden zich tot de betreffende belegger kunnen richten. De andere twee appartementengebouwen worden door Woningstichting Leusden verhuurd.