“U bent de eerste bewoner”

Waarom een nieuwbouwwoning?

Een nieuwbouwwoning brengt veel voordelen met zich mee. Een belangrijke reden is de duurzaamheid en het energieverbruik.

Een nieuw huis is volgens de laatste maatstaven en technieken gebouwd, waardoor de isolatie beter is en uw stookkosten lager zullen zijn dan bij een huis van 10 jaar of ouder. Daarbij is een nieuw huis vaak comfortabeler, zeker bij deze woningen omdat u geniet van vloerverwarming en uitstekende isolatie. Ook vanuit financieel oogpunt is een nieuwbouwhuis aantrekkelijk. Zo betaalt u geen overdrachtskosten, makelaarskosten en taxatiekosten. Daarbij neemt een nieuwbouwhuis sneller in waarde toe dan een bestaande woning. En wat ook erg fijn is…. u creëert een woning dat volledig past bij uw leefstijl. U bent de eerste bewoner en richt de woning dus helemaal in zoals u dat wilt.

De keuken, badkamer, wanden, vloeren of misschien nog persoonlijke aanpassingen in huis? Wij denken graag met u mee! Kortom een nieuwbouwwoning is duurzaam, u heeft keuzevrijheid in afwerking, is onderhoudsarm, is beter geïsoleerd en u heeft garantie op de woning!

Meld u aan via deze website en ontvang onze nieuwsbrief!
aanmelden